fbpx

Sadnice jagoda “Shop”

Pogledajte našu ponudu za najkvalitetniji zeleni sadni materijal, apsolutno zdrav koji je prvi uslov za ostvarivanje najviših prinosi na vašim i našim plantažama.

Sorte koje imamo u ponudi su:

Alba

Dzoli (joly)

Brila

Aprika

 

Jedinstvena ponuda

99% garancija

prijema na sve čaširane sadnice koje kupite kod nas. Dajemo garanciju prijema 99% čaširanih sadnica! Sigurni smo u apolutno vrhunski kvalietet pa shodno tome dajemo i ovakvu jednistvenu ponudu.

Tipovi sadnica u ponudi

Razvijanje sadnica i živica, je dug proces koji je jako osetljiv. Prema načinu proizvodnje razlikujemo sadnice koje su u ponudi na: čaširan rasad, kontejnerske sadnice.

Čaširan rasad

Ovaj tip sadnica je nešto što je u praksi ostvarilo najbolje rezultate. I prilikom kupovine takvog tipa sadnica, mi Vam dajemo garanciju na prijem 99% svih biljaka koje ste nabavili. Takva ponuda je jedinstvena, a mi možemo da je damo zato što nakon ogromnog iskustva smo utvrdili da ovaj tip sadnica daje najbolji razultat, ima gotovo 100% prijem sadnica, i najveći prinos. Cena je u zavisnosti od količine 19-22 dinara po komadu.

kontejnerske-sadnice-sadnja-jagoda
jagoda-rod-prinos-sadnice

Kontejnerske sadnice jagoda

Kontejnerske sadnice su oformljene sa novim korenom i lisnom masom, dok druge sadnice tek treba da oforme nov koren i ostale organe. Sadnice trebaju su pikirane u sterilnom supstratu i adekvatno zaštićene, dobro ukorenjene i kao takve daju očekivani razultat u pogledu prinosa. Nakon čaširanog rasada ovaj vid sadnica je drugi po redu po kvalitetu i rezulatatima. I sa ovim tipom sadnica je moguće ostvariti najviše prinose ali sadnja treba da se odvije najkasnije do sredine avgusta (ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju) kašnjenje se odražava na umanjenje prinosa (do kraja avgusta za 20-30%) do sredine septembra za 40-50% samo u prvoj godini roda. Cena se kreće u rasponu od 15 do 20 dinara.

 

sorta-alba-sadnica-plastenik

Kvalitetne sadnice su uslov broj 1. za profitabilnu proizvodnju

Mi takve sadnice imamo! Zato smo spremni da ih ponudimo sa garancijama, jer ulažemo veliki trud, znanje, iskustvo i resurse da bi stvorili vrhunski kvalitet. Ukoliko Vas interesuju sadnice ili proizvodnja jagoda, možete ostaviti vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati u najkrećem roku. S’ poštovanjem!

Naša specijalnost

Naša specijalnost je dobijanje zdravih i perfektno razvijenih sadnica, uz primenu zaštite, adekvatne ishrane u kontrolisanim i zaštićenim uslovima, uz nadzor stručnih lica i našu konstantnu brigu o njima.

kontejnerske-sadnice-jagoda

Kontejnerske, čaširane i zelene sadnice jagoda 

U ponudi imamo sve tipove sadnica i najbolje izabrane sorte koje su pokazale vrhunske rezultate na našem području.

Jagoda u punom cvetu.

Pružamo savetodavne usluge

Naše isksutvo u rpoizvodnji jagoda je zaista ogromno, više od 10. godina bavimo se istraživanjem o ovoj proizvodnji, primenom i edukacijiom novi trendova i postavljanjem i praćenjem oglednih poljo oko svih aspekata proizvodnje.

Usluge

Na terenu, tj na našim parcelama, možemo uslužno da podignemo celokupan zasad po sistemu “ključ u ruke”, sa ili bez naše postavke sistema za fertigaciju i navodnjavanje. 

“Zahvaljujući uspešnoj saradnji koja je od početka tekla sa razumevanjem i maksimalnim trudom, oko naših zahteva, Sladjan je sa svojim timom dao odgovor na sva naša pitanja koja su nas mučila, na neka i pre nego što smo ih postavili. Sve se uklopilo jer smo videli stručnost i kvalitet kakav je potreban da bi se postavila plantaža od koje smo dosta očekivali. U prvoj godini roda na plantaži koja je podignuta sa 60.000 biljaka, ostvarili smo odličan rezultat od ubranih vrhunskih plodova ukupno 48.500kg prve klase. Rezultat nam je omogućio isplatu celokupne investicije već u prvoj godini berbe i ostvarivanje profita, a naš cilj je bio da u prvoj sezoni budemo na “nuli”. Ostao nam je zasad koji uz stručnu pomoć koju dobijamo od Sladjana u vezi svih poslova na održavanju, ishrani i zaštiti pripremamo za drugu godinu roda. Izuzetno smo zadovoljni i srećni što smo ostvarili saradnju sa pravom osobom, koja se maksimalno potrudila da svoje znanje prenese na nas i naš zasad, zajedno sa svojom ekipom. U budućnosti se nadamo daljoj saradnji i proširenju zasada.

Jelena Ivanović - Beograd

Pored isporuka sadnica za vas uslužno podižemo i celokupne zasade, specijalizovane objekte/plastenike za zatvorenu proizvodnju-ranu. Distriburiamo potrebne repromaterijale /folije-sistem kap po kap, lajf-lat creva i ventile za magistrale i dovodna creva. Vršimo postavku sistema za navodnjavanje, sistema za odbranu jagoda od prolećnog mraza (anti-frost sistem), sistem za fertigaciju, postavku pumpi za navodnjavanje i smart sistema za fertigaciju. Takodje bavimo se i savetodavnim uslugama, oko svih poslova održavanja, ishrane i zaštite na terenu. I na kraju zajedničkim plasmanom jagoda. 

Pozovite na broj 0655386482

Naša lokacija i kontakt podaci

Adresa

Vrbovac bb kod Smedereva

Crvene Armije 32 Smederevo

Kontakt

+ 381 655386482
proizvodnjajagoda@gmail.com

Radno vreme

P-S:  8:17h

Vaši podaci