fbpx

Naše usluge

Sve za proizvodnju jagoda na jednom mestu

Sve za jagodu

Osnovna delatnost

Plantažno uzgajanje jagoda na otvorenom polju i u plastenicima. Udruživanje i zajednički plasman sa starim i novim saradnicima, je jedan od ciljeva. U ličnoj proizvodnji na plantaži uvek je u proizvodnji minimum 100.000 -200.000 sadnica. Sa saradnicima taj broj ide i do 500.000 biljaka u prvoj i drugoj godini roda. Posedujem svu potrebnu logstiku za takvu proizvodnju.

Saznaj više o tome

Konsalting

Na osnovu ogromnog iskustva iz primarne proizvodnje u mogućnosti smo da svojim znanjem i resursima pomognemo drugima da ostvare uspeh u ovoj proizvodnji. Naše znanje utemeljeno je na decenijskom iskustvu u proizvodnji i konstantnoj edukaciji kao i na naučnim ogledima, i raznim testiranjima. Spremni smo da to iskustvo prenesemo i na vaš zasad!

saznaj više o tome

Usluge

Usluge koje prižamo ogledaju se u svim segmentima proizvodnje jagoda. Pošto smo više decenijski proizvođači, samim tim nakon preko 50 ogledih polja i iskaljenosti u proizvodnji kako na otvorenom polju tako i u plasteničkoj proizvodnji u prilici smo da za vas rešimo sledeća pitanja/probleme:

– Podižemo komplentne zasade jagoda na vašoj parceli (hemijska popravke zemlje (po potrebi), podizanje bankova, polaganje malč folije, sistema kap po kap, projektovanje i postavljanje sistema za fertigaciju, smart sistema za navodnjavanje, kao i fertigatora, sadnja sadnica sa NAŠOM GARANCIJOM 100% PRIJEMA).

– Podizanje plastenika, niskih tunela sa metalnom konstrukcijom ili verenoze tip plastenika nad vašim zasadima, sa montažno-demontažnom konstrukcijom, najpovoljnije na tržištu.

Saznaj više o tome

Zasad koji mi oformimo osudjen je na 100% uspeh!

Prvo se kreće sa planiranjem zasada jagoda, treba sagledati postojeće resurse u vezi lokacije, dimanzija, fizičke strukture zemlje, bunara ili akumulacije za navodnjavanje. U skladu sa time kao i analizama zemlje i vode, dajemo BESPLATNU konsultaciju da li je takav teren, voda i zemljište adekvatno za proizvodnju, to je osnov da se proizvodnja postavi na dobroj osnovi . Kasnije, ako su uslovi adekvatni ili nakon popravki stanja, imamo logistiku da na bilo kom području Srbije u najkrćem roku podignemo celokupan zasad jagode.

 

Tačnost i domaćinsko poslovanje

Tačnost u proizvodnji jagoda je izuzetno važna. Zato se trudimo da budemo maksimalno precizni, a prema ljudima prijateljski i domaćinski nastrojeni.

Zadovoljstvo klijenata

Godine marljivog rada i edukovanja, pomaganja mnogim ljudima, donelo nam je veliko iskustvo i znanje, ali i mnoge projatelje. Zato nam je uvek cilj – zadovoljan klijent.

Besplatne konsultacije

Planirate da uložite u zasad jagoda, odabrali ste jednu od najsigurnijih investicija, jer se za naših deset godina intezivne proizvodnje nije desilo da se uloženi novac ne vrati i ne ostvari zarada. Za sve informacije možemo zakazati besplatne konsultacije.

Vaš zasad jagoda – naša briga!

Ostvarite uspeh i maksimalni profit u proizvodnji kroz saradnju sa nama.

Contact

Instagram

proizvodnja_jagoda

Youtube

proizvodnja jagoda

email adresa

proizvodnjajagoda@gmail.com